WaveforMe

Aceste întâlniri urmăresc, în primul rând, încurajarea și determinarea adolescenților purtători de implant cohlear/aparat auditiv să-și urmeze veleitățile, având încredere că pot trece peste orice fel de bariere.

Podcast #1

Dimitrie Luca Gora, un tânăr artist hipoacuzic, talentat, cu umor și multă determinare.

Podcast #2

Cu un optimism debordant, blândețe, naturalețe și un zâmbet fermecător, Sara Dumitru Petreacă – studentă la arhitectură – ne-a cucerit definitiv!

Podcast #3

Matei Bolog –  pasionat de fotografie, tenis și călătorii – este un tânăr hipoacuzic student la arhitectură, cu planuri și visuri mărețe.

Podcast #4

Cezara Buga – o tânără hipoacuzică studentă la medicină – delicată și puternică în același timp. Despre experiența ei în calitate de designer vestimentar, despre pasiunile și lucrurile care o motivează, despre modul în care gestionează momentele dificile din viața ei și nu numai.

Podcast #5

Laura Korhonen (Austria) a urmat calea muzicii încă din copilărie. 
Prin răspunsurile pe care ni le-a oferit, ne invită să visăm, să credem și să ne urmăm pasiunile. 

Podcast #6

Isaura Lauwers (Belgia) este o foarte tânără artistă multimedia care, prin temele și căutările sale artistice, își propune să vină și în sprijinul persoanelor cu deficiențe de auz.

Podcast #7

Jean Occeña (28 ani, Filipine) este grafic designer, iar în timpul liber îi place să exploreze și alte forme artistice, cum ar fi muzica. Este un exemplu de autodisciplină, optimism și curaj. Când întâmpină o problemă caută soluții, în primul rând, în interiorul ei.

Podcast #8

Claudia Ciontea (România) a descoperit fotografia încă din copilărie și de atunci nu încetează să ne surprindă cu imagini superbe, interesul ei îndreptându-se, în mod special, spre portret și peisaj.